Sürü psikolojinde beni ilgilendirmiyor. Oysaki ben senin iyiliğini düşünerek yazmıştım
Şuan açtığın bu konunun büyük ölçüdeki amacı eleştiride, öneride bulunmak değil, direkt olarak sitemkar bir şekilde istediğini almak için olmuş.. Herşeyin bir adabı, üslubu var, yıllar önce foruma kayıt olmak birşeyi değiştirmez. Bir insanın emeğini hiçe saydığın için gelen tepkiye böyle bir cevaptada bulunmandan anlaşılır derecede zaten art niyetin.
Neyse hacı dayı, tez vakitte satarsın umarım satmak istediğin siteyi
ahah seninle tartışmaya girmeyeceğim zaten Forum adabı nedir, ne değildir tartışacak boyutta değilim. Sen git mühendisliğin ile para kazanmaya devam et ben ticaret boyutunda ne denli düzenlemeler yapılması gerektiğini eleştirisini yapayım. Sen kendi konularında para kazanmaya devam et çünkü ilk zamanlar ben de senin gibi yapıyordum, seninle tartışmaya girmek bile benim seni nasıl kaale aldığımın ve seni neden kaale aldığımın göstergesi. Java ile kodlama, Drive'a dosya yüklemek , AMP gibi basit sorunlarla uğraşarak para kazanma çalışmıyorduk biz. Evet şimdi sende profilimde aptalca basit çözümler için ben de uğraşmıyorum diye alıntı yapacaksın. Tabi ki yapacaksın çünkü yukarıda senin bilmediğin aptalca şeylerde bende aptalca bilmediğim şeyler için yardım istedim. Neyse konumuz o değil, kısacası bilmediğin çok şey var canım kardeşim. Her şeye atlaman seni o popüler veya beğeni almanı sağlamayacak. Sağlasa bile, sağlayanların üyelik tarihlerine bak gör diyeceğim. Seninle bilmem ne yarışına girmek istemiyorum. Yıllarca ticaret yapmış biri olarak her şeye muhalefet olmamanı rica ediyorum senin iyiliğin için, küçümseme anlamında değil bu. Sadece yerini bil.
Nokta.
Yahu kısacası neden herkes muhalefet. Bazen insan argo konuşmak istiyor