CenkEvcen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu lafınız hariç geri kalan konuda haklısınız Coşkun abi bu platforma emek vermedi demek büyük saygısızlık olur gece gündüz demeden uğraşıyorlar ve forumun son 2 senedeki değişimi ortada.
Öte yandan profesyonel ekip konusunda size katılıyorum özellikle reklam konusunda bir çalışan olsa muhattab olabileceğimiz harika olur çoğu işlem için günlerce beklemek zorunda kalıyoruz Coşkun abinin görmesi için defalarca kez yazıyoruz he kızıyormuyuz hayır yoğunluktan görmüyor sitem ediyoruz sadece ama can sıkıcı bir durum.
Katıldığınız noktasında ben sizi göremediğim için hiçte katılmıyorum. Coşkun'un katıldığı ne noktasını görüyorsunuz mesela? Çekiliş falan mı ya da ne bileyim Forum'da girdiğimiz otomatik mesajları mı?

Kimse kusura bakmasın, takip ediyorum yıllardır, emek yok son zamanlarda. Forumdaki kodları değiştirmek emek olmuyor. Alınsınlar abicim üstlerine. Alınmazlarsa bu işin üstesinden gelemezler. Çok farklı yerlere gidiyor, dedi dersiniz. Forumu düzeltin artık düzelsin. 2 senedir çok saçma yerlerde. Düzeltin. Düzeltin....

Vindicta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hadi herşeye eyvallah, coşkun hoca biraz emek ver kısmı olmamış r10u yıllardır takip ederim, belkide şuana kadar en sağlam yönetimi coşkun hoca sağlamıştır. Sezarın hakkını sezara vermek lazım
Katılmıyorum. Biraz Coşkun hocam kendini göstermesi gerekiyor.. Kimse kusura bakmasın, sezarın hakkı sezar ise forumun yöneticilik kavramını iyi yönetmeli. Benim haddime değil ama ben göremiyorsam yöneticiliği ya benim eksikliğim ya da senin çok savunuculuk öten.