Bizde konu report ediyoruz illegal işlem yapıldığı halde bir türlü silmek bilmiyorlar. Yöneticilerin konuya girdiğini görüyorum çıkıp gidiyorlar. Yeni moderatör oldukları için bir işlem yapmıyorlar. Bu forumda illegal işlem yapılıyor ve biz bunu gece gündüz bildirmemize rağmen bir sonuç alamıyoruz. Gerçekten profesyonel bir yönetime geçilmeli. Bir ofis ortamına taşınılmalı, moderatörler maaşa bağlanıp ofiste tam zamanlı çalışma sistemi gerçekleştirilmeli. Bu şekil ilerlemiyor artık. Her kategorinin kendi içinde çeşitli sorunları oluşmaya başladı.

Ekonomik kriz var diye makale kategorisinde taban fiyat altı iş dünya kadar gerçekleşiyor. İş ilanlarında satılamayacak lisanslar satılıyor. Script satışlarında kullanılan admin paneller birçok tasarım lisans ücreti olmadan ***** bir şekilde satılıyor. İnstagram, twitter gibi sosyal ağ forumları allaha emanet zaten. O kategorilere girdiğim zaman w-maracina girmiş gibi hissediyorum. Yeni mesajlara tıklıyoruz ticaretin düşüklüğü, karantinanın getirdiği can sıkıntısı ile açılmış tonla konu yer alıyor.

Laf ettiğimiz DH ya da EKŞİ ofis ortamlarında müthiş işler çıkarmasalar bile profesyonel çalışmaya özen gösteriyorlar. Bu sitenin bir haber - blog portalı tarzı bir yeri olmalı, üyelik işlemleri iyileştirilmeli. Daha nice yapılacak iş var. Ben yönetimden memnunum gayet iyi bir platform demekle mevcut problemleri çözemiyoruz ne yazık ki. Biz de başka Coşkun olmak üzere tüm yöneticilerin iyi niyetinden gram şüphe sahibi değiliz ama madem burası bizim pazar alanımız burası bizim ticaret alanımız güzel bir işleyiş ile verimliliği daha fazla arttırabiliriz. Yıllardan süre gelen underground ruhu gelişen bu dünyada ayakta tutmak inanılmaz zor.