Merhaba arkadaşlar sitemin arka plan ve alt yazımı için tamamen kodladım ve google de bir çok şarkı sözünde de 1.sırada yerini aldı. Siteme sadece html tasarım yaptıracağım. HTML tasarım mobil uyumlu olacak Yani responsive uçuk kaçık fiyat vermeyen arkadaşa tek bu değil bir den fazla da html tasarım yaptırılacaktır. Php kısmını ben bitirdim entegrasyonunu da ben yapacağım. bana html+css olarak verecekler sitem www.birsarkisozu.com arkadaşlar bu tarzda olabilir tasarım sadece bana özgü olsun istiyorum renk mavi beyaz istiyorum genel olarak dediğim gibi uçuk kaçık fiyat vermeyecek arkadaşlar bana fiyatı pm atabilirler. ve telefon numaralarını da yazarlarsa uygun fiyat olursa arar görüşürüm ve işi hemen veririm. Yeni tasarım yaptırmak istememin tek sebebi Adsense onayı içindir arkadaşlar.
Belirteyim Site anasayfası şarkı sözü detayı kısımları da yapılacaktır bilginiz olsun. Detayları yine konuşuruz Benim için ilk etapda fiyat önemlidir. saygılarımla.

Not: site içi arama form kısmıda çalışmaktadır şarkı aradığında yine karşısına arama sayfası yapılacak dediğim gibi PHP entegrasyonlarını ben yapmaktayım. Bu sistemi de sıfırdan yazdım.

Sitem: www.birsarkisozu.com dur inceleyin arkadaşlar ona göre pm atın lütfen sizlerden ricam.

arayış devam ediyor arkadaşlar