Teşekkür ederim yardımın için son bi soru sorsam
SSL/TLS Manager, SSL sertifikaları, sertifika imza istekleri ve özel anahtarlar oluşturmanıza izin verecektir. Bunlar, web sitenizin güvenliğini sağlamak için SSLi kullanmanın parçasıdır. SSL, siteniz üzerindeki sayfaları güvenlik altına almanıza izin verir böylece oturum açma bilgileri, kredi kartı numaraları, vb. düz metin yerine şifreli bir şekilde gönderilir. Sitenizin oturum açma alanlarını, alışveriş sayfalarını ve İnternet üzerinden hassas bilgilerin gönderildiği diğer sayfaları güvenlik altına almak önemlidir.
Özel Anahtarlar (ANAHTAR) Özel anahtarlarınızı oluşturun, görüntüleyin, yükleyin veya silin. Sertifika İmza İstekleri (CSR) SSL sertifika imzalama istekleri oluşturun, görüntüleyin veya silin. Sertifikalar (CRT) SSL sertifikaları oluşturun, görüntüleyin, yükleyin veya silin. Siteniz için SSL yükleyin ve yönetin (HTTPS) SSL sitelerini yönetin.
Böyle şeyler çıktı bunlardan mi ayar yapicam acaba
Merhaba, bu yeni SSL sertfikası aldığında yapacağın kurulum arayüzüdür sen buradan yapmayacaksın eğer hosting sağlayıcın ücretsiz bir SSL veriyorsa, ki sor hosting aldığın şirkete hosting ile tanımlanmış bir SSL vermişler mi sana? daha sonra buradan yaz devam edelim veya onlar yapsın.