Reklam34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mimar Sinan devlet hastanesine gittim evde ailemden biri pozitif dedim form verdiler sonra onla birlikte kan ve tomografi çekildim ve temiz dediler. Bende orda kafayı yedim siz neden bukadar şuursuzsunuz dedim evimde aynı tabaktan yemek yediğim biri var testi pozitif siz bana neden test yapmıyorsunuz acaba dedim önce afalladılar sonra sizin buraya gelmemeniz evden çıkmamanız gerekiyor arayın 184 ü gelirler dediler bende 4 gündür 184 u 184 kez aradım bana ateş var mı kuru öksürük var mı dediler yok diyince ozaman evde kalın dediler bende geldm sizde bişey yapmayacaksanız gideyim dedim. sonra herkes işini doğru yapmıyor malesef vs. diyerek sizde %90 pozitifsiniz covid 19 ilacı verdiler 5 günlük bunları kullanıp tekrar test yapacağız dediler bende kullanıorm yarın bitiyor sonrası Allah Kerim.
yaşadıklarım bunlar yani işin üstüne düşmezseniz o anlatılanlar tvdeki haberler alayı show dan ibaret
Hocam bende aynı kanaatteyim. Bu kadar zor bir durumda işleyişin düzgün olması beklenemez zaten. Ama bakalım dediğiniz gibi allah kerim bende bekleyip göreceğim nolacagini