idrisselvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle WISECP hangi anlamda işinizi görmedi? İşinizi görmeyen hususları yazarsanız sevinirim.

Ajans scriptini bir ara satıştan tamamen kaldırdık fakat gelen istek üzerine tekrar aktif ettik. Zam konusuna gelince uzunca bir dönem zaten fiyat artımı yapılmadı. Piyasa koşullarına göre mecburen artırım yapmak zorundaydık. 450 TL idi 650 TL oldu. %300 nerede anlamadım.

Devir konusuna gelince de, bu maalesef mümkün değil. Bazı arkadaşlar zamanında maddi sorunlar nedeniyle lisansını devir ettirmek için yardım istedi. Yardımcı olduk, anında ikinci el piyasası oluştu. Arkadaşlar bizlerin ana faaliyeti yazılım işleridir. Bu tarz şeylere izin verilmiyorsa işletmenin devamlılığı için gereklidir. Kaldı ki kimseye zorla da vermiyoruz. Satın alırken okudum anladım denilen sözleşmede bunlar yazıyor. Daha sonra biz kötü oluyoruz.
Özür dilerim yanlış ifade ettim, wisecp fazlasıyla işimi gördü tabii ki ama wisecp bir ajans scriptindense daha çok bir hosting otomasyonu, fiyatı da bu yüzden yüksek. Benim ihtiyacım olan tek seferlik alabileceğim, script ve hosting satabileceğim daha basit ve uygun fiyatlı bir sistem yani ajans scripti birebir işimi görüyor. Sizinle ve Burakla tanışıklığımız uzun yıllara dayanıyor, bundan mıdır bilmem daha önce 3 adet almıştım söz konusu scripti, fiyatı 200 TL bandındaydı. Hepsiyle işim bittiği için devrettim, çünkü benim sizle aktif çalıştığım dönemde lisans devri ve domain değişikliği sorun olmuyordu, bununla ilgili bir kısıtlama olacağının da bilgisini vermemiştiniz. Zira müşterilerim için sizden diğer sektörlerde de bir çok scripti al-sat yaptım, hesabımı biliyorsunuzdur kontrol sağlayabilirsiniz. Bu şekilde bir politikanızın oluştuğunu geçtiğimiz aylarda yine 2. el bir ajans scripti alıp, kendime transfer alamayınca öğrendim. Beni yanlış anlamayın ürün sizin, nasıl satılacağına tabii ki siz karar verirsiniz ama müşteriye tek kişi olarak bakmamak gerek, şahsen planım sizden ajans scriptini alıp diğer ürünlerinizi yine al-sat yapmaktı ama hem fiyat konusunda hem transfer konusunda işleri zorlaştırdığınızdan dolayı farklı bir firma arayışına geçtim, eleştirim de bundan dolayı.