sedatyildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullandım daha önce bu kombinasyonu işimi görmedi, sitemionun ajans yazılımı benim için uygun ama fiyatı fahiş biçimde artmış 2. el de alamıyorum devire izin vermiyorlar o yüzden farklı arayıştayım.
Öncelikle WISECP hangi anlamda işinizi görmedi? İşinizi görmeyen hususları yazarsanız sevinirim.

Ajans scriptini bir ara satıştan tamamen kaldırdık fakat gelen istek üzerine tekrar aktif ettik. Zam konusuna gelince uzunca bir dönem zaten fiyat artımı yapılmadı. Piyasa koşullarına göre mecburen artırım yapmak zorundaydık. 450 TL idi 650 TL oldu. %300 nerede anlamadım.

Devir konusuna gelince de, bu maalesef mümkün değil. Bazı arkadaşlar zamanında maddi sorunlar nedeniyle lisansını devir ettirmek için yardım istedi. Yardımcı olduk, anında ikinci el piyasası oluştu. Arkadaşlar bizlerin ana faaliyeti yazılım işleridir. Bu tarz şeylere izin verilmiyorsa işletmenin devamlılığı için gereklidir. Kaldı ki kimseye zorla da vermiyoruz. Satın alırken okudum anladım denilen sözleşmede bunlar yazıyor. Daha sonra biz kötü oluyoruz.