Merhabalar yardımcı olur diye belirtiyorum arkadaşlar sorusu olanlar için yada başvuranlar için.
Taa R.T.Erdoğan ilk açıkladığı zamanlarda başvurmuştum yani tahminen 16 gün önce, 2 gün önce haber verdiler gelebilirsiniz diye.

Bugün gittim formları imzaladım 25bin Nakit+25Bin esnaf kartı verdiler ( 1 hafta sonra gidip elden çekeceğim) Kefil-Esnaf ofası kaydı-Kredi kartı borcu ,sicil vs sormadılar
(bu arada esnaf oda kaydım yoktu 3 ay içinde kaydolmam gerekiyormuş onu da bu ay halledeceğim parayı çektikten sonra)
Yani gün verildikten sonra direk gittim 1 saat içinde halloldu herhangi bir şey de sormadılar bu arada 25bin nakite 2.800 lira civarı faiz yansıtılıyor onuda 36 ay vade ile ödeyeceğim.

vedase adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun kullandırım mesajı geldikten sonra ne zamana randevu verdiler hocam aradan kaç gün geçti?
İşleme alındı mesajı geldi ertesi günde gelebilirsiniz diye mesaj geldi hocam bende ertesi gün gittim.

Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun adınıza sevindim.
Teşekkür ederim

aykutavsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başvurduktan sonra bankaya mı gidiliyor ? Ziraat 5.000 TL başvurdum bende.
Başvurudan sonra onlar sizi çağırıyor

kerimoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Limited şirketleri için geçerlimş ?
Ben şahıs şirketiyim bana verdiler zaten şuan herkese veriyorlar hocam

Chocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kredi kartında tam olarak 25000 TL verdiler mi. Onu istediğiniz için mi verdiler yoksa yanında veriyorlar mı.
Ben aslında esnaf kart talebinde bulunduğumu hatırlamıyorum ama onuda veriyorum dedi bende tamam dedim sanırım herkese veriyorlar

FerhatAYYILDIZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toplam geri ödemesi ne kadar hocam ?
Hocam 25bine 2.800 lira civarı bi faiz ekliyor yani 25bin çekip 28bin olarak ödüyoruz diyebiliriz 6 ayda bir ödeyeceğim 36 ay toplamda

D3LpHi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oda kaydı hakkında bilgim yoktu, konudan anlamış oldum bende başvuru yapacağım, başvuruyu internetten mi yaptınız, şubeden mi yaptınız acaba, cevaplarsanız sevinirim.
Oda kaydı olmadan krediyi alabiliyorsunuz ama 3 ay içinde oda kaydı istiyorlar yoksa geri alıyorlar parayı faiziyle, başvuruyu internetten yapmıştım