Neye dayanarak Tebilisim yazılımı kötü derler anlamış değilim daha iyisi var mı acaba merak ediyorum ben yillarca Tebilisim kullandım Seo konusunda mükemmeller yazılımlarda gayet kullanışlı teknik destekleri ise harika 40-50k lik hitte bile zerre kadar kasma donma yaşamadım hiç. Cmbilisimde keza öyle onuda yıllarca kullandım tek sorun copy linkleri kaldırmamak hem dünyanın parasını veriyoruz hem bedavadan backlink ve reklamlarını yapıyoruz. Şimdi wordpress kullanıyorum birgün teması açıkçası pek sevmezdim hoşuma gitmezdi lakin şimdi severek kullanmaya başladım ama tabiiki ilerde site hitlenince ne olur bilmiyorum açıkçası. Lakin global 1k alexasi olan wp haber sitesi görünce sevindim. Bence ilk etapta fazla kulfiyete girmeden wp ile başlayın sonrasında hitlenince kazanmaya başlayınca ya devam edersiniz ya da başka bir yazılıma geçersiniz
Te bilişim ile nasıl bir alakan var bilmiyorum.Veya senin söylediğin dönemlerde kalmış Te bilişim
https://www.r10.net/forum-disi-sikay...ve-dahasi.html
Te Bilişim için hala bu konuyu okuduktan sonra da savunup çok iyi 40-50 dakikada sorun çözüyorlar diyorsan tarafsız bir yorum yaptığına kimse inanmaz.
Nitekim kanıtları ile görüyorsun ki tam 1 yıldır kendilerinden kaynaklı sorunum devam etti.
Ve bir Allah'ın kulu da hem bu konuda hemde diğer konuda Te Bilişim iyidir demedi.Kimsenin parasının çöpe atmasına gerek yok. Hala iyi diyorsan 3 temamı yarı fiyatına satmaya hazırım.
Bu arada wp önerinizi almak isterim.