dipnoly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam izledim videolarinizi güzel konular bulmuşsunuz da neden böyle kadraja girmek için eğilen bir adam gibi duruyorsunuz ?

Birde kamera açısı baslangic intro öncesi farklı giriş farklı tarzında yapın. Yolunuz açık olsun başarılar dilerim
Hocam evet cidden bir kadraj problemim var sanırım bazen videoda odaklamıyor bide eğilir gibi duruyorum haklısınız onu düzeltmem lazım.Kamera açılarınıda dikkate alacağım.

chavo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kelimelerin anlaşılıyor bu önemli bir durum. Araştırmayı ve bilgiyi paylaşmayı seviyorsan bu kategoriye yönelmeni tavsiye ederim. İnsanların bilgiye ihtiyacı var. Sohbet havasında takılmayı seviyorsan konuda video gibi ve anılarınızı anlatarak ilerleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
Hocam evet haklısınız fakat şeyi öğrenmeliyim sanırım. Şimdi bu bilgelere ulaşmak ve kullanılan resimlerin telif olayları biraz kafa karıştırıyor.

vidoix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sa,
1-) Kameranın karşısına yakışıyorsun.
2-) Seslendirmen de güzel
3-) Biraz çekiniyormuşsun gibime geldi fakat bunu da aşarsın.
4-) Bir konuyu, olayı veya birinin biyografisini vb şeyleri yaparsan güzel olur
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Çekinme olayı doğru rahat moda giremiyorum. Birde hocam dediğiniz tarz da örnek kanallar varmıdır bir inceleyim.

angaralisergio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya ilişkiler benim ilgimi çekmiyor, her ne kadar youtube olayı gençlere hitap etse de mutlu olanın bu konuları araştıracagını düşünmem daha çok mutsuz olan araştırır " platonik aşk yaşıyorum nasıl unutabilirim " , " aşk acısı ne zaman biter " vs vs gibi. yani onlara yönelmek daha mantıklı gibime geliyor, aynı örnegi arabesk diye tabir edilip aslı oryant müzik (ajda pekkan tanımı) olan türden de verebilirim. müslüm babası ümit beseni ne kadar mutlu oldugunu şarkılarında dile getirdiginde hep mutsuz oldukları anları anlattıklarından daha az dinlenilmişlerdir. bu sinemeda da böyledir, başı sonu ortası hüzünden yıkılan filmler sıradan ama kimseyi kahretmeyen fazla da mutlu etmeyen filmlerden hep daha fazla izlenmişlerdir.

bir de şu tavsiye de bulunacagım eger anlatarak bir şeyler üretmek istiyorsan öncesinde sosyal medya da büyük bir kitle oluşturman lazım. inci sözlüklerde falan bu böyle oluyordu,bazen uydurarak bazen de yaşadıklarını anlatarak ünleniyordu çogu yazar bu da onların olası bir sosyal medya hesabı açmaları falan halinde çok kısa sürede onlarca hatta binlerce takipçi kazanmalarını saglıyordu. yani çogu kişi anlatan dogru ve müthiş şeyler de anlatsa öncesinde tanımadıgı birini odaklanarak dinleyemiyor.
Kesinlikle doğru hocam bu konularıda gözden geçirip, sosyal medyaya yoğunlaşıcam