@HeavenBey; Hepsijet ile geldi sanırım. Telefon kutusunun dışında havalı koruyucudan vardı. Bana kalırsa sorun şu ki bana yenilenmiş ürün sattılar. Telefon kutusunun üzerinde ve içinde değişik boya, lekeler ve çizikler var.

@vehbicankazanci; Xiaomi Türkiye garantili. İthalatçı firma Dora A.Ş şirketini aradım hiç bir şekilde telefona çıkan yok. Xiaomi Türkiye İstanbul Anadolu yakasındaki Xiaomi mağazalarını aradım telefonlara bakan yok. Ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.

@Ragnarok; Üzerindeki jelatin çıktığı için ve sim kart takıldığı için 2. ele düştüğünü söylüyor iade kabul etmiyorlar.

@HelixTm; Evet efendim. Daha önce fatura sorunlarıyla ilgili tüketici hakem heyetine başvurup, icra yolu ile zararımı tazmin etmişliğim var fakat bu covid-19 sürecinde tüketici hakem heyetleri açık mıdır onu da bilmiyorum. Kaldı ki bu sıkıntılı süreçte son paramı bu cihaza vermiştim. Kaldı ki şu an yenisini alacak param olsa bile hem cihazdan inanılmaz derecede soğudum hem de aynısı olacak diye korkuyorum açıkçası.

@Dade; Üstte belirttiğim gibi bu durumun kargo kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum. Direkt arızalı cihaz geldi ve yenilenmiş statüde satılan cihazlardan biri olduğunu düşünüyorum.

Cihaz linki budur: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-7-16-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000NILPP?magaza=Hepsiburada#addReview