Merhaba arkadaşlar, ne zamandır bu başlığı açsam mı acaba diye düşünürken bugün artık gerçekten kendimi kötü hissederek sizlerden yardım almaya karar verdim. Uzun bir yazı olacak sanırım hepiniz özür dileyerek konuma geçmek istiyorum.
Uzun zamandır aklımda hep bir youtube projesi var ve bunu hayata geçirmek istiyordum ve bir kanal açıp 5-6 video yükleyerek hayata geçirdim projemi. Fakat şuan benim en büyük problemim kanalın bir türlü aklımda şekillenmemesi yani ne tarz içerik videolar çekiceğime hala karar veremiyorum. Acaba seslendirme mi yapsam yada direk kamera önüne mi geçsem vs. gibi bir çok soru aklımda. Yani bir youtuber in ihtiyacı olan herşey var aslında ekipman ve teknik beceri bakımından ama bu aralar sadece o fikir ruhu eksik sanırım...
Grafik olsun, video edit ( Premiere Pro ) olsun gayet ileri seviye kullanabiliyorum. Ekipman olarak ta ışıklar, mikrafonlar, kamera vb. ihtiyaç duyabileceğim herşey mevcut fakat nasıl bir yol izleyeceğimi inanın bilmiyorum. Sağlam bir öneri ve eleştiriye ihtiyacım var.1-2 dakinızı ayırıp her hangi bir video mu izlerseniz eğer, ses tonlamam nasıl acaba direk slayt seslendirme şeklinde bir yol izlemem lazım yada ne tür içerikler bana göre daha uygun olur yada oda ambiyansı nasıl. Malum korono'dan sebep evden de çıkamıyorum o yüzden ev içerisinde birşeyler üretmek istiyorum açıkçası. Hani o bir kıvılcım olsa gerisi gelicek gibi. Lütfen bu konuda yardımlarınızı esirgemeyiniz.
Kanal Link:
Youtube