Vindicta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilader ciddi anlamda soruyorum, zihinsel problemlerin mi var ?

Benim yorumumu alıntılayıp, alınıyorsun ne demek ? Çomar diye bir kelime olmamış dahi olsaydı, sana direkt çomar diyebilirdim. Yazık.. Cahil diyor birde hiç utanmadan.. IQ Seviyeni ölçsek 25i geçermi acaba.. Şuan r10 recaptchayı kaldırmış, öyle bir yetenek varki sende recaptcha aktif olsaydı, şuan seninle burada tartışmıyor olurduk

Esasen cahil olan insanların sözde ironi yapıp, başkalarını cahil itham etmelerine hastayım Böyle devam et.

Burada amacın eğer ironi ve şaka yapmaksa, gerçekten betimleme ve kendini ifade etme sıkıntıların var.

Sen gibi zır cahilleri iyi tanırım, sen gibi ne çomarlar gördü bu gözler

Bak sen gibi insan artıklarında keşfettiğim ortak özellikler;

1- Düşünmeden konuşma.
2- Sürekli karşı tarafı cahillikle vs. itham etme.
3- Hemen, şaka yaptım, ironi yaptım ben gibi sözlerle kıvırtma.
4- Kendinden başkasını anlayamama.
5- Tek kendini doğru görme.
6- Zeytinyağı gibi üste çıkma çabaları.
7- Kışkırtıcı cümleler kullanma.

Uzarda gider Boş boş konuşuyorsun.. Sıkıntı sendede değil moruk, seni kim nasıl yetiştirdiyse sıkıntı esasen tam olarak onlarda. Allah senle muhatap olanlara sabır versin..

Nasıl bir düşünce yapısına sahipsin, nasıl bir gerizekalılıktır bu, nasıl bir aptallıktır, nasıl bir kıvırmaktır anlamıyorum, insan artığı seni Neyse değerli vaktimi, değersiz kişiliğinle harcama. 110Klık forumda, tartıştığım ileri zekalıya bak
Farkındamısın konuştukça argo kullanımın artmakta bu senin karakterini gösterir bunca kişiden bu konuyu okuyan yüzlerce kişiden sen alındın farkındamısın ? cidden sorunların mı var kardeşim ben konuyu kapatmaya çalışıyorum sen hala hakaret etmeye devam ediyorsun oraya sıraladığın maddelerin çoğu sende var dön kendi mesajlarını oku en son işin içine aileyi katacak kadar aşağılık bir duruma geldin artık nasıl kudurduysan gözün dönmüş allah ıslah etin seni bu konuda gerekli şikayetleride gerekli yerlere bildiriyorum haberin olsun senin gibi biriyle bu mesajdan sonra münakaşaya girmem sen zora koşunca milletin ailevi değerlerine bile hakaret edebilecek bir karaktersizsin.