Merhaba dostlar,

Yine can sıkıcı konuyla birlikteyim. Belki bıkmış olabilirsiniz benden biraz sohbet havası biraz da 2000'lere gitmek istedim.

- Deprem ( Çadırlarda ki o sıkıntılar, yardım geldiğinde gecenin 3'ünde kalkıp ekmek, meyve ve sebze almak için girdiğimiz sıralar, Japon dostlarımızın Sakarya Merkez'de yardım çadırları kurup bizlere biskivü yardımları, giyecek yardımları. Mahallemize gelen kızılay çadırlarında 2.el eşyaları kapışarak almak, çadırlarda ilkokulu okumak, Annemin ve Abimin o dönem depremi yurtdışında yaşamaları ve 2 ay gelememeleri..)

- Futbolculuk kariyerimin başlangıcı ve fırsatları tepmem ( 2003'de kendi kendime hastalığımı bahane bularak gitmemem. Sanırım ilktir bende, hep şöyle duyarız, ailem izin vermedi. Bende öyle değildi. Bizimkiler öyle çok istediler ki git oğlum bak hocaların gelmiş diye ama ben o gün ki çıktığım maçta öyle bir hasta olmuştum ki hayatım boyunca beynimden çıkaramıyorum halen daha aklıma geliyor. Yine olsa sanırım yine kabul etmezdim çünkü o gün sarfettiğim eforu dün gibi hatırlıyorum ölüyordum sanırım)

- İnternet ( MSN.com'u ücretli sanıp Abimin arkadaşının şakasına denk gelmiştim ve msn üyeliği açmak istemiştim açmıştım benim de bir MESENEM olsun demiştim, sonrası beni oğlum fatura gelecek *** eve diye kandırmıştı ve 2 gün ağlamıştım ve aileme ve abime söyleyememiştim. Söylediğimde ise abim 2 saat kahkaha atmıştı hiç unutmam )

- TurkForum.Net ( Forumların kralıdır bana göre. Güzel dostluklar edindim halen görüşürüm)

- Lise ve ilkokul dostluklarımın bitmemesi ( Halen görüşürüm, hepsi evli ve çocuklu oldu, 2 lise 1 ilkokul olmak üzere gerçek dostluğu sonradan tanıyabiliyorsunuz gerçekten. Harikalar ya çok özlüyorum onları. Her zaman görüşürüz. )

- Lise demişken, aslında ilkokul dostlukları bitiyor ama lise dostluğu hiç bitmiyor yahu. Cengiz Kurtoğlu, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, ilk alkol sigara deneyimleri (hayatımda üniye kadar sigara içmemiş biri olarak, şuan müptelası olduk ), aşık olduğumuz kıza nasıl açılacağız falanlar. Hey gidi..

- R10.Net - Sadece alkış

- 2009 İncisözlük ( burayı boş bırakmak istedim çünkü hayatımda eğlendiğim en güzel platform diyeyim, harikaydı sonra malum bitti ).

Aslında çok var ama kısacası içimdekiler böyle sabah 06:15 olmuş zaten Biraz internet biraz kişisel. Genellemeyle beraber ortaya iç dökmüş gibi oldu.

Sevgiler.