Vindicta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yav kardeşim neyi ispat ettin ? Neyi kanıtladın, neyi doğruladın ? Var olan bir ss üstüne, zerre düşünmeden yorum yapıyorsun, kendini haklı çıkartmaya çalışıyorsun birde kendini dahi ilan ediyorsun, karşı tarafada cahil deyip çıkıyorsun. Nereden bulunup geliyorsunuz Nerede yetişiyorsunuz ne yiyip içiyorsunuz anlamıyorum ki.

Çocuğun biri vefat/vaka=0.21xxx oluyor, bunlar yalan dolan diyor, hiç düşünmeden, açıyorsun ağzını yumuyorsun gözünü kesin böyle diyorsun, benford yasası bilmemne diyorsun. Ben devletin öne sürdüğü rakamlar kesin doğrudur, kesin yalandır demiyorum, eğer veriler yanlışsada böyle bir saçmalıkla açığa çıkmayacağını, aksine bu şekilde daha tutarlı olduğunu söylüyorum. Sonra da gelip delil sundum, aklıma mevlananın sözü geldi dur onu atayım.. Necisiniz, nereden çıkıyorsunuz hiç anlamıyorum.
Gerçekten zekanızı ve mevlananın sözünü bana bir daha hatırlattığınız için teşekkür ederim özür dilerim ben forumda bu kadar düşük seviyeli insanların olduğunu bilmiyordum yorumu atarken ciddiye alabilecek şaka yaptığımı anlamayacak kadar cahil insanlar olduğunu bilseydim en azından belirtirdim veya daha açık bir şekilde yorumumu yazardım fark ederseniz gülücük bile atmışım ki yorumlarımın sonuna insanlar şaka yaptığımı anlasın diye ama siz ciddiye alıp kendi kendinize 1 saatdir çırpınıyorsunuz çok üzücü gerçekten