alan adı baya hoş duruyor. Karavan ile alakalı benimde tutkum var. Facebook gruplarında ve youtube üzerinde çok büyük bir kitle mevcut. Bence değerlendirilmeli.
Teşekkür ederim. Evet, değerlendirmeye çalışacağım.
Hayırlı olsun hocam güzel fikir. Hem bu yönde eğilimi olan insanlar için kaynak olabilir
Elbette. Sadece karavan sahibi olan kişiler değil aynı zamanda bu konuya ilgisi olanlar için de rehber niteliği taşıyabilir. Teşekkür ederim.
Sağolasın dostum.
Emek verilen her şey sonuç getirir hocam , hayırlı olsun başarılar dilerim
İnşallah, teşekkür ederim.
Hayırlı olmasi i temenni ederim
Teşekkür ederim.
Hayallerin için 1 adım daha atmışsın

Umarım karavan sahibi de olursun. Bende karavanla yolculuk ve güzel bir tatil yapmak istiyorum ama kiralık güzel bir karavana çok denk gelmedim. Geldiklerim de uçuk fiyatlardı. Ülkede herşey pahalı olduğu gibi bu da pahalı.
Geçen gün Mesut Sure izlerken orada denk geldim karavanda moda sahilde yaşayan bir çift. Eleman halinden çok memnundu. kız için çok memnundu diyemem
Nasipse bir süre sonra alırız bir tane.

Evet, kiralamalar oldukça pahalı. Ancak minimal düzeyde kendimiz de hazırlayabiliriz. Elbette yine de maliyeti olacaktır.
Sürekli yaşayan birçok kişi mevcut. Kimisi memnunken kimisi değil.
Benim'de en çok istediğim şey karavan ile dünya turu, İnşallah hem domain, hem de karavan yolculuğunuz başarılı olur.
İnşallah hep beraber burada konular açar hayallerimizi başardığımızı gösteririz.

Teşekkür ederim.
Altyapı olarak ne düşünüyorsunuz hocam
XenForo düşünüyorum hocam.
Hayırlı olsun. Emek verdikten sonrası gelir bence. Başarılar dilerim.
İnşallah gelir. Teşekkür ederim.