LondonBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya bakınca hatırladım hocam. Sivas ile ilgili işlerini daha önce görmüştüm. Bence bu kadar bölünmek yerine kendini tek bir kanala odaklasan çok daha başarılı olursun. Yine senin bileceğin iş tabii ki; ama daha önce de dediğim gibi yeteneğin varken bunu profesyonelleştirecek seviyede üstüne düş derim. Yani dünyada milyon etkileşim alan adamlarla senin işlerinin bir farkı yok. Özellikle kara kalem efsane. Bunu dijitale aktarıp illüstrasyon üzerine yoğunlaşabilirsin. Üstüne tanıtım konusunu da halledersen bu iş tamam.

Bir de tanınana kadar popüler kültür odaklı işler yapıp, köprüyü geçene kadar o yönde işlerle etkileşim kovalamak gerek. Bu süreçte global olarak zirvedeki adamları çok sıkı takip et derim. Onların yolundan gitmek, ilerlemek adına sana çok zaman kazandıracaktır.
Kesinlikle çok haklısınız. Yurtdışı hayalim var. Anladığım kadarı ile Türkiye'de bu işten para kazanmak için yıllarımızı artı büyük emekler vermek gerekecek. Teşekkür ederim tavsiyeler için
htsumer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşey kusursuz olmuş sadece benim dikkatimi fazlasıyla çeken gözün birinin diğerine göre orantısız kısıklığı sanki..
Bu fotoğrafında aynı şekilde benim de dikkatimi çekti orjinallikten şaşmamak adına öyle oldu 😂