Gönderiye etkileşim gelmesiyle alakası yok.Sadece Siyah bir fotoğraf ile yine rakamlar yakalanıyor.Ayrıca 20 gönderi reklam için insanın acemi olması gerekir azizim

Önemli olan Hedef kitleyi iyi seçmek.
Etkileşim almayan post herzaman yüksek fiyattan döner.
Etkileşim alan post düşer daha hızlı dönmeye fiyatıda alçaltmaya devam eder.
Sayfa beğeniside aynı şekilde iyi bir post ise sayfa tanıtımındaki insanlar onuda sayfayıda beğenir.
Hedef kitle dediğin çokta zor birşey değil. Finans kategorisinde bu fiyatları görmeyi bırak 3 katından bile dönemezsiniz.
Komedi-dini içeriklerde ise bunlar kolay biraz tecrübe lazım o kadar.
@hasyer; Bilir DR kim.
Engin hocam genelde 0,01 gibi maaliyetler komedi-mizah-eğlence türü sayfalarda oluyor değil mi? Ürün satış sayfası ya da ne bileyim bir firmanın reklamı gibi durumlarda bu maaliyetleri yaklamak bir hayli zor artık eskiden yakalıyordum ama artık nerde o günler.
ayrıca yerel reklamda mümkün mü bu maaliyetler? sadece tek şehirde bu rakamlar imkansız geliyor bana yerel olarak gördüğüm en dip rakam 0,01 idi oda geçen sene. artık çok mu zor yoksa ben mi yapamıyorum acaba.
Bu tür maliyetleri sadece din-bayrak-18+ Kayan görseller - Güncel çok iyi mizah gönderisi- Gündemdeki çok iyi bir haberden.
gibi uzar gider hocam.
Sen kalkıpda bir ayakbı reklamını 0.05 den döndür sonra onu al başına koy

Bu reklamlarla e-ticaret siteleri vs iş yapamaz dediğim gibidir işin içinde olanlar beni anlamıştır.
Örnek veriyorum SİZ "VATAN BİLGİSAYAR" sahibisiniz markanız belli çekiliş yapsanız sayfada ve reklam çıkarsanız bu rakamları görürsünüz çunku cok yorum ve etkılesım gelecek halıyle hitte artacaktır hemde çok çok ucuzdan.. Ama sizi tanımayan kişiler sizin gönderinize etkileşimde sağlamaz e ticaret üzerine..