ivayazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne kadar sıkıntılı olursa olsun son zamanlarda wordpress sitelerindeki açıklardan dolayı bir çok insanın başı ağrıdığı için tekrardan söylediğim şey manuel yedek almak hayat kurtarır
Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam genellikle öyle alıyorum zaten ama bazı sitelerimin yedek alma kısmı sıkıntılı. hostingle alakalı
ivayazilim dedigine katılıyorum ve her nekadar sıkıntılı olursa olsun manuel yedek yada hosting paneli üzerinden ( cpanel ise ) panel üzerinden full yedek almanızdır. Yaptıgınız işe göre bunu rutin hale getirip günlük yada haftalık yada aylık olarak bir döngüye sokmanız sizin faydanıza olacaktir bu gibi konuları hosting / hizmet aldıgınız firmadan da talep edebilirsniz eger hizmet aldıgınız firma yedekleme konusunda destek veremiyor / vermiyor sa makası degistirme zamanınız gelmiş demek tir
manuel yedekleme hakkında bilginiz yok ise lütfen belirtin onada yardımcı olalim

Ayrıca ResimBox un önerdigi eklentiyide tabiki kullana bilirsiniz ancak yine diyorum en saglıklısı manuel yedek . zira belirtiginiz gibi hosting de bir sıkıntı var ise manuel almadıgınız yedek basınıza iş acabilir
siz tam yedekleme yaptım zannedersiniz ama eksik veri aldıgınız da sıkıntıya siz girersiniz