yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah biri yerken diğeri baksın demez aksine İslam dininde fakire sürekli yardım edilir, zengin malından zekat vermek zorundadır. Benim bildiğim Allah bakidir, ve dinimi bütün yaşamamı emreder. O varlığa yapılan zulümlere destek çıktığı için buğzediyorum ayrıca zenginin zenginleşip fakirin fakirleşmesine İslam dini karşıdır. Yorumlarınızı yaparken daha dikkatli olun. İyi günler dilerim.
O zaman Tayyip babayı izninizle aşağıya alacağım zira ona verilen sürenin sonuna yaklaşıyoruz. Ayrıca bunlar senin inandığın şeyler evet doğru şeyler ama bütünün tamamı değil parçası. Allah savaşmayın bozgunculuk yapmayın der ama savaşta başlatabilir kimseye de sormaz hesap vermez. Eğer Allah bana güç vermişse akıl vermişse bende ona nasıl kullanmam gerektiğini sormayacağım. Sen fakirmişsin çok mu umurunda sanıyorsun gerçekten öyleyse daha vahim umurunda ve karışmıyorsa kötüdür. Hani Allah'ın gücü her şeye muktedirdir. Allah öyle yapmaz şöyle yapmaz bunu istemez şunu istemez geçelim artık Allah'a ne yapması gerektiğini biz mi söyleyeceğiz. Ha diyorsun Allah bize söylemiş zaten, ama ne kadarını söylemiş? İşin gerçeğini ben sana söyleyeyim demirci demiri döverken hiç acımaz vurur.