SİTEYİ TOPTANCILARDAN MAL ALACAK BÜTÇEM OLMADIĞI İÇİN SATIYORUM.
Site adresi: (kapidaodeyin . kom )
Site için istenen fiyat : PM yoluyla teklif (ciddi tekliflere cevap verilecektir.)
Sitenin aylık getirisi: Günlük 500TL ciro 30 TL reklamla (kıytırık ürünlerle)
Sitenin açılış tarihi: 2017
Kategori, sitenin içeriği nedir: alışveriş
Günlük hit sayısı: 200/500 reklamla
Ziyaretçi kaynağı: ( google reklamları )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: sınırlama yok
Hosting dahil midir: değil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: lisansız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
KONUDA HER ŞEY DETAYLICA ANLATILMIŞTIR. OKUDUKTAN SONRA FİYAT TEKLİFİ VERİNİZ.
FİYAT TEKLİFİNİZİ YAPTIKTAN SONRA DETAYLARI KONUŞABİLİRİZ.
Aşırı sipariş geldiği için siteyi 3 ay satışa açık tutamıyorum. Bu yüzden geçmişe yönelik 3 aylık net rapor istemeyin. Şubat ayından itibaren toptancıdan satın aldığım ürünlerin resmi 12 saYfa olmaktadır. Whatsapp aracılığı ile gönderebilirim.
Şirketimi kapattığım için böyle büyük bir projeyi sonlandırmak zorunda kalıyorum. Çünkü bütçem projeye yetmedi. Tahmin ettiğimden daha büyük bir potansiyel müşteriye ulaştım. Sitenin ortalama cirosu günlük 300/500 TL'dir. Hepsi google reklamla gelmektedir. Günlük 30 TL reklam bütçesi vardır. Web sitesine daha kaliteli ve rekabeti yüksek ürünler eklerseniz. Günlük cironuz 5.000 TL dahi olabilir. Siteyi satın almak isteyen varsa PM yoluyla teklif verebilir. Ciddi tekliflere cevap verilecektir.
Minimum 200 TL günlük net karı var. Tedarikçi benim kargo anlaşmam üzerinden gönderiyor. ürün teslim olduğunda para 4 gün sonra benim hesabıma yatıyor. Sohbet etmeyi seven bir yapım yada işi öğretmek gibi bir niyetim yok. İşi bilen biri için bu site harika bir kazanç olacaktır. Minumum 200 TL kar bırakan bir sitenin aylık 6.000 bin lira geliri vardır. 6 aylık kazancı
36.000 TL'dir.
Ciddi bir teklif yaparsanız detaylar üzerinde yoğunlaşabiliriz Belirli bir tedarikçi firmanın xmlsini kullanıyoruz ve ürünleri oradan çıkış yaptırıyoruz. Kısaca dropshipping olarak çalışıyoruz. Dilerseniz sizde aynı firmayla devam edebilirsiniz veya farklı firmalarla da anlaşıp satışınızı arttırabilirsiniz.