DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eylül 2019'da Eskişehir'de annemle doktorlar caddesinde yürüyorduk. Karşıdan elinde döner bıçaklı biri yürüyerek bize doğru geliyordu. Fark edince annemi kenara çektim yanımızdan geçip gitti. Arkasından şu mavi formaya sahip asayiş polislerinden 20 tanesi vardı olabildiğince yavaş adımlarla adamı izleyerek müdahale etmeden peşinden gitti. Lakin adamı gören herkes polisi aradığı için hemen yanı başında bulunan barlar sokağında görevli olan yunus polisleri hızla koşarak adama doğru ilerledi. Onlar da durumun farkına vardı. Koşarken asayiş polislerine hadisenize *** diye bağırdı. Şu şehir içinde gördüğünüz rütbesiz eş dost polisler hiç bir olaya cacığa karışmazlar genelde.
Adınıza üzüldüm fakat birçoğu atm memuru bunu bilmeyen yok, varsada bu kısmıda r10 üyeleri sanırım.
Güzelim birimi nelerle kimlerle doldurdular malumunuz. Düne kadar feto şimdi menzilciler köşe kapmaca oynuyor yeni alımlarda.

Kocaelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet burası Türkiye konu ne olursa olsun polis alkış almaz suçlanır çünkü ülkemizdeki genel politika bunun üzerine kurulu, Kanuni olarak şikayet hakkınız tabiki etmelisinizde ancak, izinsiz görüntü kaydı almakta suç ülkemizde bunuda dile getirseniz ya ? Sonuç itibari ile polislere o zaman tazminat hakkı doğuyor. Ayrıca neden konuyu buraya taşıyıp bir yandaş arıyorsunuz ki ? Edin şikayetinizi şikayetle ilgili dönüş alırsınız zaten toplu olarak şikayet edildiğinde kanunun değişeceğini düşünler sayesinde burası Türkiye diyebiliyoruz. İstanbul'da cadde olupta park yasağı olmayan yer var mı ? Herkes kendinden pay biçmeli birazda .

Ayrıca gece devriye hizmetleri yok demişsiniz bunuda nerden çıkarttınız, gece polis cadde sokak devriye atmasa, insanlar evinde yatamaz
Okumanda anlama güçlüğü çekiyorsun sanırım. Trafik şubenin aracı olabilir demiş bir üye, bende trafik şubenin gece devriye hizmetimi var dedim. Asayiş ve trafik farklı birimler...

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kirmizida gecmedigim halde trafilk cezasi yedim. Arabamiz calindi ve bulunamadi calanlar.bende cok muzdaripim.
Geçmiş olsun umarım er yada geç bulunur aracınız cezasını çeker çalan kişiler.