Şuanda tüm instagram forumları başvuruları corona sebebiyle kapalı ama eğer herhangı bir haber ajansında reklamınız varsa mavi tik almak çok kolay.
Teşekkür Ederim Hocam fakat Hala Aktif Başvurular falan Devam Ediyor.
Hocam araştırmanızı iyi yapın derim forumda daha önce bu konuda mağdur olan kişiler var.
Teşekkür Ederim Hocam. Sağlam Birisini Buldum. ******** mı Falan mı Diye Test Ettim. Sağlam Birisi Referansları da var. Şuanda İşlemlere Başladık inşallah
Partner ofis, sosyal medya uzmanı veya kendini medyacı diye tanıtanlar alayı fasa fiso. Hiçbir halta yaradıkları yok. Ünlü olan zaten alır. Google indexi 4-5 adet haberi olan uygulamadan başvurup %80 ihtimalle alır. Alamazsa 30 gün sonra bidaha atar kesin alır.
Anladım Hocam. Teşekkür Ederim
Sadece Ulusalda haberinizin olması hesabınızın onaylanacağı anlamını taşımaz , İnstagram hesabınız da ve google da bir kaç düzenlemenin yapılması gereklidir , bu da yeterli olmayabilir , mavi tik'i formunu direk hesabınızdan atarsanız RED yersiniz bunun için bir partner ofis ile iletişimde olan Sosyal Medya Uzmanı ile görüşmelisiniz..
Hocam Mavi Tik Alacağımız Hesap Bir Kuruluşun Sahibi ve Avukat. Oldukça Resmi Görseller Paylaşıyor. Yani Sabit Bir Tasarımı Var. Düzenli Paylaşım Yapıyor. Herkesi Takip Etmiyor. 7 Kişiyi Takip Ediyor, 6K Takipçisi Var. Google'da Haberleri var. Yakında Bilgi Paneli Eklenecek. Wikipedia'da Biyografisi var. Daha Ne Olsun Hocam?