Siz buna tartışma mı diyorsunuz ?
Bırakın insanları ya. Yok saygısızmış yok şuymuş imla hatasıymış vs vs. Size ne abi.
Forum kurallarında imla hatası yapamazsın diye bir kural mı var ? Üye saygısızlık yaptıysa şikayet edersin olur biter.
1.5 yıllık üyesin bunları da biz mi öğreteceğiz ?
Haklısınız.
Herkes zamanın da yeni üye idi yeni üye diye farklı bakmak yanlış. Yeni üyeler içerisin de Bilgi almak isteyen de var paylaşmak isteyen de yazım hatası olayında burası Türk Dil kurumu değil sonuç da illaki ola bilir böyle şeyler yazım hatasına takmamakgerekir.
Herkes özgür ister hızlı Gonzalez der ister İsim girer bu kişisel tercih bize saçma gelen o kişilere hoş gelir bu gayet normal zamanın da bana bombacı Erdo derler di Cs çok oynardım lise zamanın da bomba ile çok öldürürdüm hatta bir süre de böyle idi nickim sonra dan saçma gelmeye başladı farklı nick kullandım vs kısacası yeni üyediye dışlamaya gerek yok
Sanırım benim sinirim yeni üyelere değil de yeni nesile olmuş. ''Yeni nesil'' dediğim için de bir linç gelebilir. Eski nesilden de bir şeyi anlamamak için ısrarcı olanlar olabiliyor. Ben sadece görüşümü belirttim. Farklı bir bakış açısı kazandırdığınız için teşekkür ederim. Bundan söyle böyle bakmaya çalışacağım. İyi forumlar.