saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet kullanıyorum memnunum içinde google play var ama telefondakiler gibi değil Chrome falan yüklenmiyor ama apksını indirip flash belleğe atıp kurabilirsin. Tarayıcı falan var ben opera kurdum onu kullanıyorum. Netflix youtube puhu tv tv+ ip tv kullanacaksınız tamamıyla yeterli. Ayrıca telefon ekran görüntüsü de bağlayabiliyorsun güzel iş görüyor. Kasım 2019da hepsiburadadan 379 tlye almıştım. Ayrıca ocakta android 9 güncellemesi geldi.
dzzalfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim hocam

İçinde play store varmış hocam android TV için olan uygulamalar indirilebiliyormuş

Teşekkür ederim
cagatay_55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.

Kasım ayında almıştım. 320₺ gibi bir fiyata.
Web tarayıcı olarak tanımlı puffin browser var. Chrome gibi işinizi görecektir.

Genelde netflix, iptv ve youtube için kullanıyorum. Tavsiye ederim
Snikers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanan arkadaşlar detaylı bilgi verebilir mi ?
Uygulama vs yükleniyor mu ?
keralt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben kullanıyorum. eski bi lcdtvim var. netflix için aldım. chrome hiç denemedim. öneririm. baya kullanıyom hergün. sadece wifi bağlanıyor. kablo yok bilginiz olsuın.
dzzalfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat performans güzel duruyor bence alınabilir

Chrome apk olarak indiriliyor mu hocam denediniz mi hiç
WMYunus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kullanıyorum chrome kullanılmıyor bangoogdan indirimle 340₺ ye aldıydım
PardoraS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de almayı düşünüyorum hocam yakın bir zaman da chrome yükleniyor diye düşünüyorum. Android tv yapıyor çünkü
AhmetCAKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dönem için biraz eski kaldı donanım. Pie güncellemesi hiç iyi gelmedi alete. Coreelec kurabileceğiniz bir cihaz alırsanız Netflix kısıtlamalarını çok rahat bir şekilde de aşmış olursunuz. s905x3 4/32 cihazlar güncel kurla 250 liraya falan satılıyor. 50-60 neyse de vergi çıkar. 300 liraya çok güzel f/p box almış olursunuz.

Herkesi alıntıladım. MiBox kullanıyorum.
-Aptoide TV kurulduktan sonra aklınıza gelebilecek tüm uygulamaları kurabilirsiniz. (aptoide tv playstoreun aynısı -güvenli)
-Chrome yükleniyor.
-Playstation emualtoru kurup, kablolu ya da kablosuz ds4 ü bağlayıp istediğiniz playstation oyununu oynayabiliyorsunuz. Özellikle PSP oyunları çok güzel. Görüntüler HD oluyor. Tekken, Mortal Kombat, PES, Fifa vs.
- Netflix ve benzeri (anladınız) mükemmel uygulamalar var örnek olarak stremio.Anında 4k film-dizi izle altyazılı Bir kaç uygulama daha var .
- Kodi ya da Vavoo sorunsuz kuruluyor. Sınırsız ve ücretsiz her şey elinizin altında.
-Cihaza usb takarak,tüm cihazı dahili hafıza olarak usbye kurabiliyorsunuz. Sınırsız gibi
- Reklamsız youtube ve diğerleri.
- Facebook, instagram vs.
- Android oyunlar.
- Telefona yükleyeceğiniz uygulama ile telefonunuzu joystick gibi kullanabilirsiniz .) Araba yarışlarında direksiyon niyetine
- 2 bin tlye 4k tv alıp mi box takarsanız 5bin tllik tvlerden daha smart bir smart tvniz olmuş olur
- Netflix 4k sorunsuz.
-Turkcell TV+ ücretsiz. (turkcell abonesiysenzi ya da turkcelli olan tanıdığınız varsa) aynı şifre ile. Onu kurup tüm tv kanallarını izlersiniz.
daha saymakla bitmez...