kardelenkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üstad kahrolsun pkk ve destekçileri diye yaz kimse yanlış anlamaz o zaman. bu işaretin ne anlama geldiğini biliyoruz elbet ama ülkemizde kullanımı biraz farklı haliyle hak verirsen. heleki terörü bitiren bir bakanın haberinde herkes hassad bu konuda
Hocam onca yıldır bu forumdayım ara tara bak bütün mesajlarıma bir tane sempati bile gösteren hatta sempatiten geçtim empati gösteren mesaj bul ne dersen kabul. Kendisi bir siyasetçi birileri seviyor birileri sevmiyor.. Sen üzülüyorsun ben seviniyorum. Olay bu kadar net sürekli bir birilerini bir vatan hayili ilan etme kafasıyla olmaz bu işler. Alkışlayan bir el ve Peace yani barış işareti gösteren parmak var..Neye bu kadar alınganlık gösteriyorsunuz..

düz adam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bu kadar sevindirecek bir şey olmadıysa sizi altında art niyet ararım ben.
Ben nötr kaldım mesela, sevinç veya üzüntü olmadı. Sizi neden bu kadar mutlu etti?
Çünkü bana göre kendisi makamına yakışmayacak derecede fevri, sinirli ve zaman zaman sanki ne söylediğini duymuyor gibi.. Senin benim için normal şeyler olabilir bunlar ama o makamda olmaz.. Benim için yeter sebep..