Güvenlik sebebiyle 2. Bir ssd alıp, diğer diskleri iptal edip bu yeni ssd2ye yeni kurulum yapıp orada oyun oynamayı, Sonrasında o ssd'yi söküp kendi sistemime geri dönüş yapmak istiyorum.
Abartı bir boyutta ssd'ye ihtiyacım yok, Ama geleceğe dönük kullanabileceğimi düşünürsek çok kötü bir marka almayı da düşünmüyorum.
Ayrıca sistemimde single ddr3 8gb ram var fakat 666mhz. Canım sıkıldığında video düzenleme eğitimleri izliyorum, Fakat programları yüksek kalite video eklediğimde sistemde biraz kasıntıya sebep olabiliyor. Upgrade amaçlı ona da bir ekleme yapmayı düşünüyorum. Sizce aynı markayla ram'i dual yapmak daha mı iyi olur, Ya da yanına farklı bir marka alsam kötü yönde fark yaratır mı?
Ekran kartında ise gtx650 1gb mevcut, Pubg fortnite vs.. fps oyunlarını oynamak gibi bir düşüncem yok o yüzden oyun makinesi toplama gibi bir düşüncem yok, zaten şuanki sistemi baştan yaratmam gerekir herhalde Bu ekran kartı video düzenleme yaparken performansı etkiler mi?

+ 2. Bir monitör kullanıyorum fakat bu monitör onboard ekran kartına bağlı, fakat asıl işlemlerim ekran kartına bağlı olan monitörde görüyorum. bu onboard ekran kartı bilgisayarın performansını kesiyor mudur?

Çok gereksiz sorular sordum, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim