Merhaba arkadaşlar. Wordpress ve web dizaynında yeniyim. Kendi sitemi kendim kuruyorum. Sitem
https://kocatepehukuk.com/
Soruna gelecek olursak: Daha önce başka tema kurdum çok geç açılıyor ve hatalar alıyordum başta temadan kaynaklı sandım her şeyi sildim yeni bir tema kurdum. Ancak bundada site çok ama çok yavaş. Admin sayfası aynı derecede yavaş. Bir sekmeye 10 15 saniyede giriyorum. Aynı tema ve eklentileri Sub domaine kurduğum zaman hiç bir sorun yok gayet hızlı ve stabil. Ancak public_html ye kurunca bu şekilde oluyor. Çok geç açıldığı için bazen Veri tabanı bağlantısı kurulurken hata oluştu uyarısı alıyorum. Birisine sorduğumda türkçe karakter kullanmışsın ondandır dedi ancak sub domainde aynı. Bu konuda birisi yardım ederse çok sevinirim. Bu hatayı bir türlü çözemiyorum. Sürekli silip emeklerin çöpe gitmesinden yorulmuş durumdayım. Bu hatayı çözebilecek fikri olan arkadaş var mı acaba? Son olarakta SSL doğrulamasını gerek hosting şirketinden gerek eklenti olarak sağladım ancak chrome üzerinden hala güvenli değil uyarısı alıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.