acabuco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim onaylandi, gittim belgeleri imzaladim, yarin aricaz hesaba yatirmak icin dediler lakin aranmadim. Subeye de gitmeye vaktim olmadi, yogunluk var muhtemelen. Hesaba yatmasi icin son imzaya gidicem, muhtemelen pazartesi hallolur.

Ben subedeyken 3 4 kisi son imza icin gelmisti, cekip hesaplarina gecen bircok insan var halkbankasinda.

Ama yogunluk cok fazlaymis. Oyle diyor subedeki arkadas.
Anladım siz web sitedenmi hocam yoksa şubedenmi başvuru yaptınız acaba ?

ysf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben başvurdum fakat esnaf odası kaydı istiyorlar oda 1000 TL civarı. Pazartesi tekrar bakacağım.
Esnaf oda kaydı benim var zamanında yaptırmıştım

OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başvuruyu nerden yaptınız. ben babama yapmıştık ama esnaf kefarete bağlı olduğunuz için onlara başvurun dendi.
Ben web sitesinden yapmıştım hocam. Esnaf oda kaydım var bana smsle geri döndüler ondan sonra cevap yok

karamesse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk olarak;

Kredi başvurunuz işleme alınmıştır. Kredi kullanımınız için tarih ve saat bilgisi tarafınıza bildirilecektir.

İkinci olarak;

Degerli Musterimiz, Esnaf Destek Kredisi Kapsamindaki kredi basvurunuz Bankamizca isleme alinmistir. Basvuru yogunlugu ve guncel saglik tedbirleri nedeniyle kredi kullandirim islemleri sirayla yapilmaktadir. Sizi en yakin zamanda subemize davet edecegiz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz.

Sonra imza için şubeye çağırdılar arayıp hepsi tam 1 hafta sürdü.
İlk mesaj banada geldi hocam sonrası için bir bilgi gelmedi bana