Virüsün seyrine göre, 2. el otomobil piyasası 1-2 ay içerisinde felaket çakılacak çünkü insanların nakite ihtiyacı olacak. Virüsün ağustos gibi düştüğünü görürsek 2. el fiyatları bu sefer 3-4 kat üstüne çıkacak, çünkü sıfır üretim otomobil zaten yoktu, tr'ye gelen arabalarında hepsini daha 5 ay öncesinden satılmış olarak getiriyorlardı. Tahminimce 2021'e kadar alım satım işlerinde kim önce davrandıysa o kazançlı çıkar.
Bu hastalığın yarattığı psikolojik bir etki olduğu için şuan kimsenin tatile gideceğini düşünmüyorum(Yasak açıklanınca luppo,coca cola ve ekmek sırasına girenler hariç) 2020 yılı turizm için kara yıl olarak tarihe geçecektir muhtemelen. Bu olay bize ders oldu, bundan sonra hijyen kurallarına daha fazla dikkat edileceği için "Herşey dahil otel"lere de artık izin verilmeyeceğini söylemişler tvde.
Zaten bu sene zengini fakiri nakitini yedi bitirdi. Turizm özetle gg(Zaten tur firmaları iadeleri cebinden yaptığı için batmayı bırak -'ye düştü)
Eticaret olarak Giyim kuşamda çok fazla bir artış beklemiyorum, Çünkü rahatlığa erince insanlar avmlere dolmaya başlayacak. Bu dönemde kargolar geciktiği için e-ticaretteki sabırsızlık artar.
İçimize kapanıp yeni fikirler üretmeliyiz ve bu dönemi bir fırsata çevirmek için elimizden geleni yapmalıyız