Balyoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Private server başlayın. Usko dan çk daha iyiler ve ciddi anlamda kalabalıklar. Ayrıca benim gibi yıllardır oynamıyorsanız oyuna alışamayacaksınız. Aşırı değişmiş
PVP olarak PK 83 lwlden başlayan serverleri belki düşünebilirim. Ama pvplerde kalıcı olmayabiliyor. O sebeple insan emek verip birşeyler yapası gelmiyor açıkcası.

Tatoğlubilişim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapmayın . Ben bu oyunu 2013 de oynadığımda kronos da +10 +3 lerle zirvede bıraktım . O zamandan beri de geçen sene atlar mı ne hatırlamıyorum o sw de başladım . Kafadan 3-5k para yatırdım bir çok +8 raptor shard vs bastım sattım 9 raptor yaptım ama full 10 ve 3 leri gördüğüm için tatmin etmedi 10 atarken yaktım . Yani zararda değişim nakit olarak ama oynadığım 4-5 aylık süreçte beni bağladı ofisten çıkıp eve geldiğim de işlerimi değil oyuna oturuyordum . Hanım da bay rahatsız oldu tabi ki en sonda yakmak için 9rap oda yaktım . Yani asla tavsiye etmem girin başka şeylerle vakit geçirin .

mobilden yazdım çok imla hatası olmuş düzeltmedim kusura bakmayın .
Aslında haklısınız ama, şu zamanlarda da tam gidecek oyun.

gnydnozcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üniverite 2009 da ev arkadaşım oynardı. ozamanda derdim dünyanın en boş işi diye. Balık tutup para kazanıyormuş.... oyunda... Ozaman samsun sahili mi gibi hava çık evden derdim , AT KAFASİ SAHİLDE TUT NE TUTUCAKSAN .))

BİRİ KNİGHT DEDİMİ AKLIMA O GELİYOR HİÇ DURMADAN 20 SAAT OYUN NEDİR ARKADAŞ.
Gençlik katilidir bu oyun.

ArifAkkoyu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
metin2 sizin dediğiniz oyun, knıght efsanedir.

destanda 80 charlarım vardı, 3 yıl sonra tekrar geri dönüş yaptım ancak yaş küçükken sarıyodu artık sarmıyo beni, girip bi bakın sarıyosa oyun devam edin derim
Evet sarmazsa çıkarım ama ben saracağını düşünüyorum.

berkayakinci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gel pvp, çekelim editleri uğraşmaya gerek yok 😂
Nasıl bir pvp olacak hocam özellikleri aslında düşünülebilir

Gregor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altar hareketli hocam, 3 ay önce bıraktım vallahi ben bir daha da düşünmüyorum artık yeter
Bırakan öyle diyor. Bıraktığınız aşikar ama esas soru ne zamana kadar bıraktınız ?