İyi akşamlar ;
Sektörel haber sitem için wordpress konusunda bazı alanlarda ücretli olarak destek talebim mevcuttur. Yapılmasını istediklerimi aşağıya yazıyorum. İşlem süresi ve fiyat bilgisini PM ile iletebilirsiniz.
1) Webmaster Tools'a kayıtlı site ancak içerisine hatalar var hatalar temizlenecek.
2) Site optimizasyon işlemleri yapılacak.
3) Sitenin hızlı index alması sağlanacak. SEO çalışması istemiyorum yani şu kelimelerde yükseleyim derdim yok sitem hızlı bir şekilde index alsın tek istediğim budur.
4) Siteye eski teması varken AMP eklentisi kurmuştum ama bir şeyleri yanlış yapıyorum sanırım çok verim alamıyorum. Masaüstünden giriş yaptığımda bazı linkler amp sayfasına yönlenirken bazı sayfalar normal linke yönleniyor. Benim bildiğim kadarıyla telefondan amp indexleri çıkarken bilgisayarlardan normal linklerin çıkması lazım. AMP konusunda sorunuz bir AMP ya da siteye çok zarar vermeden AMP'ın kaldırılması.
İstediğim işlemler bunlar site optimizasyon kısmı ile ilgili yapılacak veya yapılmasını istediğim işlemler olabilir bu nedenle lütfen hangi işlemleri yapıyorsunuz onu da yazın.