MitolojiClub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konu Pep ceza kesti olarak açılmış başkası için. Geçenlerde aynı konu döndü başka bir platformda, Pep bazı ödemelere ters işlem yaptırdığı için hesapları borçlandırmış.

Pep ceza kesti olarak dönünce olay, başka açıklaması yok. Ayrıca konu sahibi konuyu açtığında sizinle ilgili bir etiket, bilgi, mesajınızın alıntısı vs de yoktu ortada.

Kimseye ithamda bulunup suçlamak değil amacımız, ancak konunun ilk açılışında ki hali ile bir illegal durum söz konusu gibiydi. Sonrasında diğer bir kaç arkadaş, bir şeyler yazmış onlara cevap verirken konu uzadı. Baştan vergi cezası falan yazılsa, zaten durum belli olurdu.

Geçmiş olsun.

Haklısın usülen bir kere sorması lazımdı arkadaşın ama bende gördüğümü yaşadığımı yazmıştım arkadaşa o çok garip bir dille yazmış konuda uzamış benim nacizane tavsiyem başka firmalara bakın gelen kağıdı pazartesi evime geçtiğimde atarım buraya paladyum ödemenin bildirdiğini sizde dikkatli olun lütfen kimsenin canı yanmasın diye attım o postu. Sonuçta burdan çok ekmek yiyen insan var ben 9k da 1298 TL yedim nice insanlar günde basıyor o reklamı sizi bildirmeyen en azından sormadıkça söylemeyen firmalara yönelmenizi tavsiye eder iyi forumlar dilerim