Arkadaşlar pep ceza kesmedi nasıl bu kadar karıştı konu anlamıyorum pep bokta atmadım sadece fb harcamalarında pep kullandım ve gib başkanlığınca tarafıma fb kullanımlarıyla alakalı stopaj çıktı olay bundan ibaret diğer hiç bir firmada yaşamadım ki gibden gelen kağıttada paladyum ödeme sistemleri yazıyordu olay bu 1300 tl vergi cezası yedim nitekim bu hepimizin başına gelebilir
Arkadaşlar bazılarınız yok illegal yok *********** yok bilmem ne demiş yahu dostlar ben trafik reklamı açan biriyim yaşım çokta büyük değil ama ithamlarda bulunmayın konuyu açan arkadaşlarda aynısını demiştim gibe bilgi veriyor vergi cezası stopaj dan 3 senedir diğer firmaları kullanıyorum hiç böyle birşey gelmedi başıma ister kullanın ister kullanmayın ben kullanmıyorum cezadan sonra 9k civarında topla reklam vermiştim olay bu 1298 TL vergi cezası geldi stopaj la alakalı sizinde başına a gelmesin diye uyardım ben başka firmada yaşamadım demekki bunlar bildiriyor olabilir tavsiyede bulundum demediğiniz laf kalmamış tebrikler
Hocam konuyu açıyorsun ama bana etiken 1 defa sorman gerekir zaten gerekli açıklamayı sana yazmıştım ne diye garip garip konular açıp sanki konuyada hakim değilmişsin gibi bana laf ettiyorsun vallahi tebrik ederim
Niye manyakmıyım ben dostum
Hala açık bu arada bir şeyi suistimal etmedim
Dostum şükür *********** değilim tüm bilgilerim gerçek ki seyirde dolandırmadım sadece vergi cezası geldi olay bu
Hocam konu Pep ceza kesti olarak açılmış başkası için. Geçenlerde aynı konu döndü başka bir platformda, Pep bazı ödemelere ters işlem yaptırdığı için hesapları borçlandırmış.
Pep ceza kesti olarak dönünce olay, başka açıklaması yok. Ayrıca konu sahibi konuyu açtığında sizinle ilgili bir etiket, bilgi, mesajınızın alıntısı vs de yoktu ortada.
Kimseye ithamda bulunup suçlamak değil amacımız, ancak konunun ilk açılışında ki hali ile bir illegal durum söz konusu gibiydi. Sonrasında diğer bir kaç arkadaş, bir şeyler yazmış onlara cevap verirken konu uzadı. Baştan vergi cezası falan yazılsa, zaten durum belli olurdu.
Geçmiş olsun.