MitolojiClub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla akşam akşam dert aldık başımıza. Pep ceza kesebilen bir kurum değil! Nasıl bir ceza kesebilir, ne diye bir açıklama yapacak ceza keserken. Duyar kasmak için cevap yazıp durmayın. Şu konuya da başka mesaj atmıyorum, mesajım çok açık. Dolandırma olayı var ise zaten hukuken karşılığını alır, dolandırılma olayı yok ise bu işlem düzeltilir olur biter. Ama ben yine de söyleyim, şahıs belirtmeden bu mevzularda sıkça cahil insanların başının yandığını gördüğüm bir olay karşısında (ki yazdığım hedef belirtmeden sadece durumu anlamaya yönelik) mesajım yüzünden başıma üşüşen kimse, gelip bana burda hayat dersi vermesin.

Gönderdiğim resimde ki reklamdan onlarca kişinin başı yanmış. Konuda geçen mevzu bu mu değil mi bilemem. Ama bundan dolayıysa, bu dolandırıcılar beter olsunlar. Aslında bu olayların daha büyük yaptırımları gerekiyor.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyar falan işim olmaz benim, konu geçen mevzunun ne oldugunu bilmeden konuşmanız en büyük cahillik zaten, cahile laf anlatmaya çalışırsın anlamaz bunu anlarım, akıllı adama anlatmaya çalışırsın olayı başka yere çeker saçmalar durur, size cahilde demeyeceğim akıllı da, gonderdigin resimden onlarca yüzlerce kişi dolandırılmiş olabilir beter de olsunlar konumuz bu değil konuyu buraya kadar saçmalayıp getiren sizsiniz, 1 kere daha söylüyorum iyi okuyun anlamaya çalışın, adam ceza yemiş neyden olduğu belli değil ne yaptığı belli değil siz diyorsunuz ki bunu yapmış olabilir şunu yapmış olabilir *********** bu, işte bunu diyemezsiniz size bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamakta zorlanıyorsunuz yada anlayamıyorsunuz sabaha kadar da anlatmaya çalışsam gene anlayamayacaksınız.
Cahil ilen etme sohbet her sözü bir baş incidir demiş güzel usta böyle de bitirelim bari daha da alıntı yapmanıza gerek yok sizden anlayış beklemiyorum artık