Hocam merhaba istanbul da araç üstü çadır üretimi yapan bir abim var şu anda iş yaptığı yerde temsanın eski müdürü ve tia otomotiv'in sahibi ile federasyon kurdular kendi dükkanları var, saydığım kişilerin istersen görüştürebilirim seni en azından bayilik vs vererek ürün satışı gerçekleştirip ürün yelpazeni de geliştirebilirsin.
olur hocam hangi markaydı onlarinki acaba?
Kendi markanız ile işe girmeniz , uzun vadede sizin için en iyisi olacaktır. Ancak kısa vadede kazanmak istiyorsanız diğer ürünlerin satışını yapabilirsiniz
tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Merhaba. Benim naçizane tavsiyem hepsini birlikte satmanız ancak pazarlama kısmında kendi ürününüze yönelmeniz. Birçok kullanıcı bu konuda takıntılı olabiliyor. Yine uygulayıcılar da öyle. Bazı oto kuaförler 3m veya bilindik markaların ürünleriyle çalışıyor ve kendi reklamlarını böyle yapıyorlar. Örneğin; X bir oto kuaförü sizden 10 kutu çizik giderici sipariş etti, güzel bir yönlendirmeyle denemesi için 2-3 kutu da kendi ürününüzü satarsınız ve geri dönüşlere bakarsınız.
Böylece piyasaya yavaş yavaş girersiniz, kendi ürünlerinizi de o firmalarla yarışacak hale getirirsiniz.
Bol kazançlar şimdiden.
tavsiyeniz için çok teşekkür ederim
Bakın ben mobilya satıyorum ben olsam 3m vs markaları satar kendi ürünüm den minik tester ürünler yollardım İstanbula luxor var mesala 3m de satıyor bi inceleyin bence ürün olarak ne üretiyorsunuz merak ettim
merhaba hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim pm olarak iletiyorum.