Şu forumda kayıtlı olan 110k üyeden birisiyim aynı senin gibi dostum,tüm olaya at gözlüğü ile bakıyorsun birde gelmişsin saçma saçma şeyler koymuşsun eklemişsin mevzunun ne olduğunu bilmeden gene söylüyorum kimseye d.olandirici diyemezsiniz, ben kimmiyim ismim soy ismim profilimde yazıyor ordan bakarsın, sen kimsin beni uyarıyorsun? Bu forumda yanlış birşey yanlış bir ithamda bulunuyorsa birisi bunu 110k üye dahil herkes söyleyebilir uyarabilir, benimde yanlış bir konuşmam olursa eğer beni uyaranları memnuniyetle karşılarım anlayışla karşılarım. Sen kimsin beni uyarıyorsun demem sizde diyemezsiniz ve o yuzden söylediğiniz kelimenin işin ne olduğunu bilmeden yanlış olduğunu söyledim size, gene söylüyorum kimseye *********** diyemezsiniz siz.
Valla akşam akşam dert aldık başımıza. Pep ceza kesebilen bir kurum değil! Nasıl bir ceza kesebilir, ne diye bir açıklama yapacak ceza keserken. Duyar kasmak için cevap yazıp durmayın. Şu konuya da başka mesaj atmıyorum, mesajım çok açık. Dolandırma olayı var ise zaten hukuken karşılığını alır, dolandırılma olayı yok ise bu işlem düzeltilir olur biter. Ama ben yine de söyleyim, şahıs belirtmeden bu mevzularda sıkça cahil insanların başının yandığını gördüğüm bir olay karşısında (ki yazdığım hedef belirtmeden sadece durumu anlamaya yönelik) mesajım yüzünden başıma üşüşen kimse, gelip bana burda hayat dersi vermesin.
Gönderdiğim resimde ki reklamdan onlarca kişinin başı yanmış. Konuda geçen mevzu bu mu değil mi bilemem. Ama bundan dolayıysa, bu dolandırıcılar beter olsunlar. Aslında bu olayların daha büyük yaptırımları gerekiyor.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi