digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistemi eleştirmek için bilgi sahibi olmak gerekir.
Sorgulama yapmak için bile bilgi sahibi olmak gerekir.
Bilginin de üzerine oturulmaz.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar yüzünden dünya bu halde.
Tüm cehaletinizi ve duyduğunuz tüm cehaleti sorgulamadan alıp aktaran retweet yapan adamlar insanlık tarihi için virüsten daha tehlikeli.
Konunun ilk cümlesinde
"Arkadaşlar koronavirüse ilişkin son görüşlerimi paylaşıyorum (İbrahim İncal derlemiştir)."
Diyorsun. Sen Türkçe'de İDDİA EDİLİYOR, İLERİ SÜRÜLÜYOR, ÖNE SÜRÜLÜYOR gibi sözlerimiz olduğundan haberdar mısın?
Metinin ilk cümlesi son görüşlerimi paylaşıyorum sonra İbrahim İncal derlemiştir.
Sen İbrahim İncal mısın değil misin biz nereden bileceğiz?
Sen ilk cümlende İbrahim İncal dan duyduklarına göre kendi fikirerini paylaştığını söylüyorsun sonra bunlar benim fikirlerim değil diyorsun.

DSÖ trip atmaz. Uluslararası ilişkileri ve sistemi trip atma deyimi ile açıklamak varoş bir ifade tarzıdır.
Dünya Sağlık Örgütü önceki uyarılarında topa tutulduğu için bu sefer hata yaparak pandemi ilan etmeden önce daha fazla beklemeyi tercih etti.
Çünkü bu virüsün 2 milyon kişiye bulaşma ihtimali olduğu gibi SARS ve MERS te olduğu gibi kendi kendine sönme ihtimali de vardı.
DSÖ pandemi ilanını daha önce yapsaydı da bir şey değişmeyecekti, ekonomik kaygılar güden hükümetler gerekli önlemleri almak için hastanelerin dolmasını beklediler.
Sanki geçen 20 yılda 2 öldürücü salgın olmamış gibi DSÖ nün yeni bir salgına hazırlıklı olun çağrısını bu virüsün planlanması olarak gösteren bir adam var.
Dünyanın ısınması buzulların ve buzullarla kaplı alanların erimesine ve tarih öncesinden kalma mikroorganizmaların ortaya çıkıp yeni salgınlar yaratmasına zemin hazırlıyorlar.
Yani zaten senelerdir global bir pandemi ihtimali ve korkusu bu işin bilincindeki bilimadamlarının beklediği durumdu.
Bu beklentiyi sanki birileri bu işi tezgahlamış fikrine kanıt olarak göstermek tam bir cehalettir, bu virüsün tasarlandığını söyleyen adamın bunun nasıl tasarlandığına ilişkin teknolojik bilimsel kanıtlar göstermesi lazım.
Kanıt gösteremeyenler de bu temelsiz iddiaları senin gibi adamlar fikirlerini yaysınlar, takipçisi, ilgi göstereni artsın diye yapıyorlar.

Ayrıca dünyadaki tüm uluslararası organizasyonlar senin benim seçtiğimiz politikacılar ve onların üzerinde para ve baskı kurabilen baskı grupları tarafından yönlendirilirler.
Tüm ekonomik süreçler ve siyasi süreçler çeşitli baskı gruplarının yönlendirmesi, isteği ve baskısı ile gerçekelşir.
Demokrasi de baskı gruplarının dengesi üzerine kurulu bir yönetim şeklidir.
Ancak çıkıp birilerinin küresel ısınmayı çözmek için bir virüs ile dünya nüfusunu öldürüp ekonomisini çökermek istediğini söylemek deliliktir.
Bu deliliğin adı da paranoya.
Bu virüsün senelerdir bilindiğini ve son 20 senede 2 kez fatalitesi daha yüksek salgınlar yaptığını görmezden gelip sanki laboratuvarda üretilmiş bir komplo gibi göstermek tam deliliktir.

Benim üzerine oturduğum şeyim bile muhtemeln senin tüm bilişsel süreçlerinden daha iyi analiz yapıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Yeni Dünya Düzenine Hazırlık Olun..

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/politika/695647.aspx