Arkadaşlar Daha Önceden de Yazdım Risali Nur Kulliyeti İslamiyete Karşı Kurulmuş Büyük Bir Tuzaktır. Bu Tür Saçmalıkları Okuyanların Hali Ortada Ya Kafayı Üşütmüştür Ya da Hali Vahimdir.
Allah Rızası için Kuran-ı Kerim den Başka Hiç Bir Eseri Okumayınız
Bu Tür Saçmalıklar İnsanı Felakete Götürür.
Daha Bunun Cemaatleri Ülkeye Darbe Düzenlediler Halleri Ortada
Allah Rızası için Kurandan Başka Hiç Bir Kaynağa İtibar Etmeyiniz.
...
Konu dışı yorumlar için hakkımı helal etmeyeceğimi söylemiştim. Neyse...
Senin yazdığına göre Kur'an'dan başka bir kitap okumamalı. O zaman aşağıdaki eserleri de yalanlıyorsun... Yazık...
Mevlana eserlerini yalandan ibaret, tuzak, islamiyete karşı kurulmuş tuzak vs vs
İmam Gazali aynı şekilde,
Abdul Kadir Geylani,
Lütfen yazarken düşünmeyi, unutmayınız.!!!
Konudaki 7. Yorumum;
"Kur'an-ı Kerim en öncelikli kitabımızdır. Ondan üstün kitap yoktur. Arapça okumak en faziletlisidir. Bize gönderilmesinin sebebi okuyup onu en iyi şekilde anlamak ve uymaktır. Bunun içinde Arapça bilmediğimden tefsire ihtiyaç duyarım. Tabi ki diğer yazılmış tefsirleri de okumamız gereklidir fakat Risale-i Nur külliyatı tam ihtiyacımız olan dönemde yazılmış eserlerdir."
Konudaki 33. Yorumum;
Birilerinin onun üzerinden kötü bir şekilde propaganda yapması eserin kötü olduğu manasına gelmez.
işid'de güya Kur'an'ı örnek aldığını söyler, o zaman söylediğiniz cümle şuna çıkıyor; Kur'an'da kötü bir kitap (Haşa ve Kella)