Aslında yorumlarınızdan gördüğüm üzere biraz kafanız karışık gibi, daha öncede söylemiştim sizin için alan daraltmak kısa sürede daha iyi sonuç verir.Kendi sitenizi kendiniz yapma hevesinizi anlıyorum bir işe heves beslemek güzel hepimiz böyle başladık zaten, am şu durumda ve bu teknolojiye gelmişken şuan wordpress ile 1 hafta sürede kurabileceğiniz bir siteyi sıfırdan yapabilmek size çok şey kaybettirir.Eğer içerik üreticisi olmak istiyorsanız bu konuda araştırmalar yapıp eğitim almaya çalışın Instagram, youtube, yada web site olarak içerik üretin.Tasarımcı olmak istiyorsanız bu alana yönelip web site tasarımları yada arayüz tasarımları yapabilirsiniz.Eğer kod öğrenmek istiyorsanız onunda bir sürü ayrımları var.Bunları söylememin sebebi bu işten hayatınızı kazanmak istiyor oluşunuz.Bu işi yapacaksanız şu durumda hepsini birden yapmaya çalışmak sizi çok meşakatli bir yola sokar ve sektöre atılabilmeniz çok uzun sürer.Bir karar verin planlama yapın ve diğer işlerinizi bırakmadan kendinizi bir süre deneyin.