Kafanı kullanırsan 2 - 3bin Kazanırsın.
Görev scripti devredebilirim kullanıcılı
kendi malını satmak isteyen 10 k kazanıyor. başkasına engel olmak isteyen bu işte para yok diyor. Senin kendini işini geliştirmene göre 0 tl ile 10 k tl arasında değişir. sabit iş değil bunlar sonuçta
Aylık 3-5K mı

Varsa görev scriptinden aylık +1-1.5K net kazanç sağlayabilecek birisi piyasada gördüğü en iyi yazılımdan daha iyisini yapayım ortak olalım..
Fazla iddialı konuşma yapmışsınız. 1 ayda 12k kazandığımı bilirim bu işten devir etmeden önceki kazançlarımı isterseniz paylaşabilirim. İşi bilen çok kazanır. Bilmeyen ise tecrübe edinir ☺️
herkes satıyor azımsa satam
Hocam görev yap para kazan scripti yazmaya ne var

Kazanabilecek varsa kanıtlasın istediği gibi yazılımı yazarım.
Not : Ben para akışına karışmam sadece yazılımı yapar, geliştirmeler ile ilgilenirim. Banka hesabıma 5-10 TL ödemeler almam iletişime geçecek varsa göz önünde bulundursun.
Size demedim zaten Yazılımcı arkadaşa söyledim

Para oldugunu biliyorum bende yapıyorum
Dostum bu tür işler kazandırır.Lakin iş bulmak gerek görev vermek için.
İş verenler sıkıntıda. Maps patladı şuan sanırım.E insanlar ne tür iş veriyor ?
Aynen sürekli iş gelmeli.İş bulmak burada en önemli kısım.Kullanıcıyı çok kolay elde edersin.Ne yaptıracaksın ? hangi sektörde ilerleyeceksin ? Sosyal medya mı yoksa sadece maps mi ? Uygulama indirme mi ?
Gelirin olsun .com . Bu domainim için bu projeyi düsünüyordum .
İsim üye tamam scripte kolay iş bulma sıkıntısı var . Belkide domaini farklı şekilde değerlendirmek gerek.