Merhabalar,
Malum okullar Covid 19 pandemisi nedeniyle geçici süre uzaktan eğitime geçildi. MEB de çalışan bir öğretmen olarak, google clasroom platrofmu üzerinden öğrencilerimle eğitime devam ediyorum. Haziranda sınava girecekler. yaklaşık 120 öğrencim var ve zoom üzerinden canlı ders bittikten sonra değerlendirme için googleclassroomdan pdf olarak soru gönderiyorum sonrasında öğrenciler cevapları testin cevap kağıdının fotosunu atıyor kontrol edip dönüt veriyorum. Bu işlem oldukça fazla zamanımı alıyor.
Bu sorundan dolayı, ücretsiz hostingler üzerinden bir kaç online quiz scripti denedim. tcexam, vb. ama hepsinde soruları ayrı ayrı kesip test oluşturmam gerekiyor. buda daha fazla zaman kaybı.
sormak istediğim, pdf dosyasını eklediğimde içerdiği soru sayısını belirtebildiğim, örneğin fen bilimleri dersi A konusu 18 soruluk bir test. admin panelinden 18 soru yazdığımda öğrenciye sadece 18 radio butonu açılan, testi yanda direk pdf olarak görebileceği kaydırma çubukları olan sonunda ise öğrencinin (tabii ben daha öncesinde testin cevaplarını gireceğim) sonuçlarını görüp kendi sayfasında sonuç bilgilerini tutan bir script var mı acaba? aslında benzer quiz scripteleri gibi çalışacak sadece soru değilde pdf testinin bütününü atacağım bir sistem arıyorum. birde timer da bulunsa iyi olur aslında.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
NOT: eğer böyle bir script yoksa uygun bir ücret karşılığında da programı kısa zamanda hazırlayacabilecek arkadaşlarla da görüşmek isterim.