Merhaba,
önceden çalışıyordu, bir kaç gündür çalışmıyor. hata bulamamıştım. Şimdi tesadüfen yönetim siparişlerim sayfasında bu hatayı buldum. Sorunum şuydu.
1- Teslim saati seçiyorum ve seçtiğim saat yanlış gösteriyordu ben 09:00-09:300 da teslim olsun diyorum o bana 00:09-00:00 gibi saçma birşey gösteriyor. En altta da hatanın orda da görebilirsiniz.
2- ve normalde geçmiş saatlere doğal olarak sipariş veremezsiniz. yani şuan saat 11:00 ise 11 den öncesine sipariş veremezsiniz ama şuan tüm saatlere sipariş verebiliyorum. burda da sıkıntısı var.
Acil yardım lütfen.
Teslim Tarihi: 10.04.2020
Notice: Undefined offset: 1 in /home/dakikac1/public_html/wp-content/plugins/woo-delivery/admin/class-coderockz-woo-delivery-admin.php on line 478
Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/dakikac1/public_html/wp-content/plugins/woo-delivery/admin/class-coderockz-woo-delivery-admin.php on line 481
Notice: Undefined offset: 1 in /home/dakikac1/public_html/wp-content/plugins/woo-delivery/admin/class-coderockz-woo-delivery-admin.php on line 481
Teslim Saati: 00:09 - 00:00