vapurailesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim youtube ve sosyal medya hesaplarım mevcut sürekli youtube kendin yap dıy ve çoçuk etkinlikleri tarzda videolar çekiyorum ara sırada eğlence videoları çekiyorum.Bu sosyal mecralarda yaptığım herşeyi yemek tarifi etkinlikleri ve resimleri internet sitem paylaşmak ve kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum ve sitemide kendim düzenliyip kendin tasarlamak herşeyini kendim yaratmak istiyorum bu konuda internette herkes farklı bi yönlendirme yapmış bazıları html bazıları wix tarzı sitelerde hazır tema ile açıp kurçala gibi önerilerde bulunmuş bu işlerin en temeli nerden başlanmalı temelden başlamak istiyorum
Bu işlerin en temeli HTML'i bilmek öncelikle çünkü bir sitede bir yeri düzenlemek istiyorsan önce HTML daha sonrasında CSS yazılımsal bir güncelleme yapmak istiyorsanız Programlamayı bilmeniz gerekiyor. O yüzden bir önceki mesajımdaki gibi HTML öğrenin hemen arkasından CSS öğrenin daha sonrasında bir programlama dili seçin kendinize { PHP, ASP vs.} onun üzerinde ufaktan başlayarak sitelerinizi geliştirebilirsiniz. Tabi hazır sistemlerde var bu yönde bir wix gibi wordpress gibi ama ne olursa olsun buralarda da düzenleme yapabilmeniz için yinede HTML bilgisine ve CSS bilgisine ihtiyacınız var bu tarz hazır sistemlerde programla sıralama olarak sonuncu olarak değerlendirilebilir ama herhangi bir dilide öğrenmek gerekiyor hocam.