DPA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@vapurailesi; Web Tasarım'dan kastınız nedir hocam? Şimdi photoshop üzerinde bir tasarım yaratmaktan mı bahsediyorsunuz yoksa direkt olarak arayüz geliştirmeci mi olmak amacınız? Photoshop ise udemy en ideal platform bunun için ama ben derim ki öncelikli olarak HTML öğrenmek bunun için Tayfun Erbilen'in youtube kanalı üzerinden 14 videoluk { sürekli güncelleniyor } HTML için verdiği dersler var sıfırdan bu eğitim setiyle biraz da pratik yaparak öğrenebilirsin. Yine aynı hocanın eğitim videoları CSS için yine pratik yaparak kısa sürede öğrenebilirsin. Daha sonrasında programlamaya geçiş yapmak istiyorsan Tayfun Erbilen dışında aynı zamanda Gökhan Kandemir { kablosuzkedi } youtube kanalı üzerinden her iki eğitmenin derslerine ulaşabilrsin. Burada ki asıl soru sen nereden başlamak istiyorsun neyi arzuluyorsun.
Benim youtube ve sosyal medya hesaplarım mevcut sürekli youtube kendin yap dıy ve çoçuk etkinlikleri tarzda videolar çekiyorum ara sırada eğlence videoları çekiyorum.Bu sosyal mecralarda yaptığım herşeyi yemek tarifi etkinlikleri ve resimleri internet sitem paylaşmak ve kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum ve sitemide kendim düzenliyip kendin tasarlamak herşeyini kendim yaratmak istiyorum bu konuda internette herkes farklı bi yönlendirme yapmış bazıları html bazıları wix tarzı sitelerde hazır tema ile açıp kurçala gibi önerilerde bulunmuş bu işlerin en temeli nerden başlanmalı temelden başlamak istiyorum