Anladığım kadarıyla beklentiniz turbo boost teknolojisini zoraki olsa da, aktif olmasını ve tüm çekirdeklerin max. frekansta çalışmasını sağlamak. Maalesef sadece bir çekirdek üzerinde max. frekans alabileceksiniz, o da şartlar sağlanıyorsa ki, sıcaklık nedeniyle sağlanır mı? Sanmıyorum.
Ayrıca dtap turbo boost kontrol eden bir teknolojiymiş, kısa sürede ve stabil çalışmasını amaçlıyormuş. (?)
İşlemleri uygulasanız bile beklentinizi karşılayacağını düşünmüyorum.
Yorumun için teşekkür ederim bir soru sordum ve sorulara soruyla cevap almak istemiyorum. Turbo özelliğini açmak istedim ve 2.40 ghz üzerine çıkarmak istiyorum işlemci hızını fakat siz ne anlatıyorsunuz ben anlamadım
Sunucu zaten bunun için üretilmiş ve bu işlemci'de, sunucu'da bunun için uyumlu linklerde direk bizzat bahsedilmiş. Kullananlar var insanlar oc yapıp benim max dediğim seviyelerin çok daha üstlerine de çıkartıyorlar hiç bir sıkıntı olmuyor. Ben oc yapmayacağım dediğim gibi sadece turbo boost özelliğini açmak istiyorum. Fakat ne yazık ki r10'da bu bilgiye sahip nadir insanlar var sanırım bilen kimse çıkmadı..
Evde olan bu sunucunuza bağlantı kurabileceğim idrac var mı ?Paylaşırsanız yapmayı deneyebilirim.
İdrac yok malesef fakat dilerseniz ekran paylaşabilirim telefondan v.s