Rottmayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz sana 1 kere hizmet vermişiz, kullandıgın yazılımla uyumlu olmamış, daha müşteri hizmetlerim cevap vermeden "R10'da şikayet ederim" tarzında bi terbiyesizlik yapmıssın. bkz: https://hizliresim.com/2iTbHS Bu tarz, daha canlı desteğim size yanıt vermeden gereksiz tehdit eden birisine ben zaten hizmet vermem.
Geçmişteki konularının nerdeyse hepsi İPV6 arayışın üzerine, 5 yıldır proxy saglayıcısı olarak merak etme ben biliyorum hangi tür arayışında olduğunu.

Bu konuya yorum yapmamın amacı benden alıp veya almaman degil, ben zaten sana hizmet vermem. Benim amacım ve şikayetim kategoriye her girdiginde yeni konu açman. Yakında post sayını arttırmak için millete mesaj atmak yerine post ile cevap vermeye başlamandan korkuyoruz forumca. Lütfen forumu kurallarınca ve etik bi şekilde kullan.
Duan edin sadece şikayet oluşturmadım 4 adet ınstagram hesabım sizin proxylerin sebebinden banladı ve genel kime sorsam proxy kaynaklıdır. Dediler o yüzden ben konuşursam susturamazsınız beni..
Yakında post sayını arttırmak için millete mesaj atmak yerine post ile cevap vermeye başlamandan korkuyoruz forumca. Lütfen forumu kurallarınca ve etik bi şekilde kullan.

İlk olarak benim mejas kutum kontorol edilsin böyle bir şey varsa banlansın ama yoksa siz banlancaksınız kabul ediyormusunuz. Lafınız arkdasında olun öyle bir şey varsa ben ban atılması istiyorum bana ama sizini bu dediğiniz şey yoksa üyeliğiniz silinmesi talep edeceksiniz. Kabul mu?