Yok hocam yeni değilim

Foruma 2015' de üye olmuşsunuz. 2011 ' den beri yaptığınız söylüyorsunuz ancak 2016 yılında adsense tbm'in yerinden bir habermişsiniz
Biraz mesaj geçmişinize bakınca da bu konudan yaklaşık 2 yıl sanırım sonra da birçok arkadaşa üst perdeden dersler vermişsiniz bazı konularda o yıllarda 11 yıldır da 3 haneli kazanıyorum mesajlarınız mevcut

Sanırım o yıllardan şuan ki günümüze kadar 11 yıl değişmedi. Yaptığınız şey arbitraj sosyal medyadan hit sağlıyorsunuz içeriği girip sosyal medyadan hiti tabiki yönlendirerek yolunuza devam edebilirsiniz belki birkaç gün tbm oturması ile uğraşırsınız.

Yaptığınız şeyi, sektörünüze kadar isterseniz bana yazın ben size yaziyim

Yalnız yüksekten bilir kişi gibi konuşmanız yanlış

Yaşanılabilecek sorunlar ile yaşanmaz gibi bahsetmeseniz yanlış yönlendirme olmasın. Sizin yaşamamış olmanız yaşanmayacağı anlamına gelmiyor. Yani demem o ki yaptığımız iş aynı senin sektör hit potansiyeli fazla tbm de ona göre benim sektör tbm i güzel hit potansiyeli düşük.

Yani sen tek adsense kullanarak belki yoluna devam ediyorsun ben 3-6 adsense ye bölerek riski düşürüyorum kapanma ihtimaline karşı
Böyle 1 tanesini bırakalım bizde pek birşey olmuyor açıkcası

Bende uzun zamandır kullandığım bir adsense ama kapanma riski veya kısıtlama riski her zaman var

Neden farklı hesaplara bölmeyeyim ki. Google bu belli mi olur

Şahsen benim dilim yandı çok paralar bıraktım içerde. Saygılar