Kaç yıldır bunu yapıyorsunuz hocam? Bende uzun zamandır yapıyorum 3-4 adsense banlandı kapatıldı. Birçok miktar kaldı. Son zamanlarda da kısıtlama geliyor. Bilmediğim değil yaşayarak tecrübe ettiğim şeylerden yola çıkarak tamamen sosyal medya hiti geçersiz etkinlikten gidiyor. Gitmeyedebilir bu 3-4 ay sürer gider belli olmuyor ama hep bir risk söz konusu. Siz bu kadar kesin nasıl konuşabiliyorsunuz
Sen yenisin galiba, ben 2011 yılından beri yapıyorum. Bu forumda çoğu beni tanır.. Tr'den almaya geçiş harici 1 tane adsense hesabımla 9 yıldır yoluma devam ederim ediyorum, hemde sosyal medya hiti ile 🙂 bugün açayım aynı siteyi farklı ülkeye ilk gün basayım 50 bin hiti kazanmaya başlıyorum, hiç bir sorun yaşamadım yaşamıyorumda, öyle 3 kuruşlarla bu işi yapan biri değilim aylık 40 50 60 bin kazan bir kişiyim.. haa şunuda söyleyeyim benim için para kazanmak çocuk oyunu gibi 50 60 bin değil ayda bunu 100 200 zede çıkarırım, ama ekip gerekli tek başıma uğraşamıyorum 😄 amma coca cola gibi sırrımıda kimseye veremiyorum... O yüzden yoluma tek devam ediyorum..